Lunatikai dalinasi: Gegužės mėn. laimikiai ir mintys

Greitai prabėgo pirmasis sezono mėnuo ir mėnuo, kuomet startavome lunarbaits.com ! Mintimis pereinant prie vasaros laiko (ir tikintis, kad sezonas pagaliau tikrai įsibėgės), norisi užfiksuoti įsimintiniausius laimikius ir apžvelgti, kaip sekėsi mūsų baltyminiams kukuliams, pop-up masalams ir kitiems, karpių žūklei skirtiems, produktams. Tad, ką gi kalbėjo mūsų Lunatikų komanda apie paskutinio mėnesio rezultatus:

  1. Vaisiniai saldūs boiliai priviliojo daugiau karpių nei žuviniai boiliai. Išvada, atrodo, yra savaime suprantama, tačiau daug metų iš eilės stebėjome tendenciją, kad žuviniai baltyminiai kukuliai pradėdavo veikti jau ankstyvą pavasarį. Visgi, šiais metais pasitvirtino visos klasikinės tendencijos ir saldesni kąsneliai pritraukė daugiau karpių. Mūsų Lunatikų komanda atliko visą seriją testų, kur darydavo du skirtingus taškus: viename šerdavo žuviniais baltyminiais kukuliais, kitame – vaisiniais. Rezultatai dažniausiai būdavo maždaug 1:3 vaisinių boilių naudai. Ypač gerai dirbo Berry Blend boiliai – https://lunarbaits.com/jaukai/berry-blend-boiliai/ , su kuriais žvejais gaudė daugelyje skirtingų telkinių. 
  2. Unikalesnį skonį turintys boiliai aplenkė klasikinius boilius. Turėjome žvejų iš mūsų Lunatikai komandos, kurie darydavo du skirtingus taškus – viename naudodavo Lunar Baits boilius, kituose – rinkoje įprastus, klasikinius. Pavyždžiui, buvo lyginami Fruit Fussion 5 (https://lunarbaits.com/jaukai/ff5-boiliai/) su klasikiniais braškiniais, arba Berry Blend (https://lunarbaits.com/jaukai/berry-blend-boiliai/) su Mulberry skonio boiliais. Nors dar neturime daug atvejų, bet visi testiniai kartai rodė, kad daugiau karpių užkibdavo ant unikalesnių Fruit Fussion 5 arba Berry Blend skonių. Panašu, kad inovatyvumo faktorius duoda savo rezultatų. 
  3. Naujas TOP masalas – geltonas LUNA Larva pop-up plaukiantis masalas. Bene iš visų gaudžiusių su geltonais LUNA gavome atsiliepimą, kad ant šio masalo užkibdavo daugiausiai karpių. 

 

Gegužės paskutinę savaitę Lunar Baits komanda važiuoja į TOP5 varžybas dideleszuvys.lt tvenkinyje – neabejoju, kad iš varžybų parivešime daug minčių!

Taip pat, birželio mėnesį laukite naujųjų mažų SNAIL wafter plūduruojančių masalų.

Nuotraukų galerija apačioje.